Estàs buscant classes d’escacs a Barcelona?

set. 17, 2022 | Blog Català | 0 comments

T’apropem als professors més top perquè t’instrueixis en aquest esport mental.

T’has entusiasmat amb els escacs gràcies a la minisèrie de Netflix, Gambito de Dama, posicionada com una de les produccions més importants en el moment del seu llançament? O vols iniciar el teu fill en aquest esport pels seus múltiples avantatges? Sigui quina sigui la teva necessitat, has arribat al lloc adequat. La nostra escola d’escacs (ECADE) us ofereix classes d’escacs a Barcelona.

Barcelona és una gran ciutat per aprendre i jugar als escacs. Hi ha moltes classes d´escacs a Barcelona disponibles per a principiants i jugadors avançats, però nosaltres som l´escola tecnològicament més avançada, a més som una entitat homologada per l´Ajuntament de Barcelona i comptem amb una plantilla de més de 30 monitors professionals, amb classes per a totes les edats i nivells.

Tant si ets principiant, com si ets jugador avançat, tenim les classes d’escacs que necessites.

Què aprendràs a les classes d’escacs a Barcelona per a principiants

El primer que aprendràs a les classes d’escacs si ets al nivell principiant són els conceptes bàsics del joc. Això inclou aprendre com es mouen les peces, comprendre els conceptes d’escac i escac mat i familiaritzar-se amb l’estratègia bàsica. Quan dominis els conceptes bàsics, passaràs a temes més avançats, com obertures, estratègia del mig joc i finals.

La majoria de les classes d’escacs per a principiants s’imparteixen en grup, cosa que té diversos avantatges. Primer, és més econòmic que les classes privades. En segon lloc, us permet interactuar amb altres alumnes i rebre comentaris del vostre professor de manera regular. I tercer, pot ser més divertit i atractiu que aprendre pel teu compte.

Com són les classes d’escacs per a jugadors avançats

Si ets un entusiasta dels escacs i vols portar el teu joc al següent nivell, és probable que estiguis considerant inscriure’t a classes d’escacs avançats. Però què es pot esperar d’una classe com aquesta?

Quan us inscriviu en una classe avançada d’escacs, rebreu una formació especialitzada d’un professor d’escacs. Aquestes classes estan dissenyades per a jugadors que ja dominen els conceptes bàsics del joc i ara busquen portar les seves habilitats a una altra fase. Aprendràs estratègies avançades, tant per a l’ofensiva com per a la defensiva. També aprendràs sobre les diferents obertures d’escacs i com fer-les servir per al teu avantatge. Així mateix, tindreu l’oportunitat de participar en partits de pràctica amb altres alumnes per posar a prova les vostres noves habilitats. Quan completis una classe d’escacs avançats, seràs un jugador molt més segur i hàbil.

Aleshores, si estàs entusiasmat, per què no apuntar-te avui mateix? Consulteu-nos aquí sense compromís.

Últimes entrades