A ECADE som especialistes en ensenyar escacs i oferim la possibilitat de fer classes per infants, joves i adults, cadascun adaptat al nivell que el grup requereixi (bàsic/iniciació, mitjà i avançat).

Classes per a totes les edats:

  • Per infants i joves:
    Estan dirigides a infants a partir de 5/6 anys i fins a la ESO. Las classes estan pensades per ser un complement a l’activitat d’escacs que realitzen a les seves escoles, ja que el nivell ja és més avançat i el temari és més tècnic.
    La metodologia d’ensenyament segueix una filosofia pedagògica, lúdica i pràctica per tal que l’alumnat pugui assolir els coneixements necessaris de forma òptima.
  • Per a adults:
    Estan dirigides a aquells que volen començar a introduir-se en el món dels escacs (classes d’iniciació) o bé vulguin mantenir la ment activa i millorar els seus coneixements (classes de perfeccionament).
    El curs s’imparteix per professors/es de l’escola amb una àmplia experiència com a docents i amb elevats coneixements escaquístics. Els cursos es dirigeixen a millorar el nivell dels alumnes de forma amena i que puguin jugar i practicar-ho amb altres aficionats del seu nivell i puguin intercanviar coneixements.

Contacte

Vols parlar amb nosaltres?
Envia'ns un formulari i atendrem la teva consulta.

OFICINES
Aribau, 87, principal 1.ª, 08036, Barcelona
Tel. 93 453 16 33
escoles@ecade.cat

Horari
De dilluns a dijous de 17 a 21
Divendres de 10 a 13:30