Torneig solidari d’escacs

gen. 26, 2024 | Noticíes Català | 0 comments

El proper dissabte 17 de febrer tindrà lloc el Torneig d’escacs solidari del curs.

Aquesta vegada ens trobarem a l’Auditori de l’Escola Jesuïtes de Gràcia – Kostka. Per celebrar un torneig per una gran causa, obert a totes les escoles que realitzen l’activitat d’escacs amb la nostra escola. Aquest torneig està organitzat per l’Escola Catalana d’Escacs amb la col·laboració de l’escola Jesuïtes Gràcia i la ONG Entrecultures.

Per realitzar la inscripció s’ha d’omplir el següent FORMULARI

El cost del torneig és de 10€. Aquest import anirà destinat a la campanya “Semillas de fe” de la ONG Entrecultures. Aquest projecte té l’objectiu de millorar les condicions escolars dels estudiants del centre educatiu Semillas de Fe de Guatemala. És una escola que neix com un esforç comunitari per escolaritzar els infants amb alguna discapacitat o per estar sobre l’edat d’escolarització.

El sistema de competició que seguirem seran partides d’uns 15 minuts (sense rellotge) utilitzant el sistema Swiss Fide i realitzant unes 6 rondes (depenent el nombre d’inscrits i els possibles empats en la darrera ronda). Les 3 últimes rondes es jugaran amb rellotge en els 5 primers taulells.

L’inici del torneig serà a les 10 del matí i es calcula que durarà unes 3/4 hores, fins les 14 aproximadament entre les partides i l’entrega de premis. Per això, us demanem puntualitat en l’arribada i que els nens i nenes participants estiguin a les 9:30 del matí per tal d’agilitzar l’inici i poder resoldre els possibles imprevistos que puguin sorgir sense entorpir el bon funcionament.

L’últim dia d’inscripció és el dijous 15 de febrer. Si aquest dia no ens consta el pagament, la plaça quedarà alliberada. Cal tenir en compte que les places del Torneig són limitades. Les inscripcions es faran per rigorós ordre d’inscripció (formalitzades un cop pagats els drets). Quan s’hagin exhaurit les places, s’obrirà una llista d’espera. En cap cas hi haurà devolució dels drets d’inscripció un cop finalitzat el termini del 15 de febrer.

Últimes entrades

Gran Torneig final de curs

Per acabar el curs d’escacs de la millor manera hem decidit organitzar un gran torneig per tots/es...