logo d'escola catalana d'escacs

Gran èxit de participació al 1r Gran Torneig del curs 22/23

Èxit total en el primer torneig interescolar del curs 2022/2023. Més de 460 inscrits han gaudit d’una gran jornada d’escacs a l’escola Xaloc.

Tot un repte per nosaltres al ser un dels tornejos més nombrosos i multitudinaris dels escacs catalans organitzats per una escola.

Així doncs, donem les gràcies als familiars i acompanyants dels infants per l’enorme paciència i la comprensió, que han donat suport en tot moment durant les rondes i que, de forma molt educada i disciplinada han seguit cadascuna de les nostres indicacions. Gràcies perquè sense vosaltres no hagués estat possible.

Molt agraïts també per la presència del president de la Federació Catalana d’Escacs, Pepo Viñas, que ha compartit amb nosaltres algunes de les rondes, l’entrega de trofeus i ens ha encoratjat a continuar gaudint dels escacs amb un agradable discurs.

Òbviament també felicitem als més de 400 protagonistes, uns nens i nenes valents/es que han entrat a una sala enorme plena d’altres jugadors/es amb decisió i amb la il·lusió del que per molts d’ells ha estat el seu primer torneig d’escacs. Alguns amb molts nervis al principi però, la fortalesa i la il·lusió que han demostrat ha aconseguit que tots ens n’oblidéssim i haguem pogut tornar a gaudir dels ESCACS en majúscula; els escacs competits i compartits de forma sana, innocent i màgica.

En aquest enllaç podreu veure tots els resultats, emparellaments i classificació del torneig http://chess-results.com/tnr699785.aspx?lan=2&art=0

Esperem veure’ns en propers tornejos!

A continuació us deixem la galeria de fotografies del torneig d’aquest matí. 

També et pot interessar

Estratègies i tàctiques dels escacs: exemples i exercicis pràctics

Els escacs són un joc fascinant que combina creativitat, estratègia i tàctica....

Gran Torneig final de curs

Per finalitzar el curs d’escacs de la millor manera hem decidit organitzar...

Afegim els escacs als vostres casals

Si ets un/a coordinador/a de l’AFA o d’extraescolars, director/a o persona responsable...