logo d'escola catalana d'escacs

No podíem somiar un retorn millor als tornejos presencials!

Èxit de participació en el torneig jugat el passat dissabte 11 de juny a La Salle Bonanova. Més de 170 nens i nenes ens han tornat a il·lusionar i hem pogut gaudir novament dels escacs presencials i de la màgia dels tornejos infantils.

Ja feia més de dos anys que no podíem aventurar-nos a fer aquestes jornades tant multitudinàries i s’ha fet una mica llarga l’espera, però després del matí viscut avui, només podem dir que ha valgut la pena esperar.

Agraïm la paciència i la comprensió dels acompanyants que han esperat fora de la sala totes les rondes i que de forma molt educada i disciplinada han seguit les nostres indicacions. Gràcies perquè vosaltres també ho heu fet possible. Prometem fer el que calgui per fer el proper amb la presència de tots i totes altre cop i poder gaudir també de la vostra companyia a la sala de joc.

Òbviament també felicitem als nens i nenes, 172 valents/es que sense els pares davant han entrat a una sala plena d’altres jugadors/es amb decisió i amb la il·lusió del que va a jugar el seu 1er torneig d’escacs ….. de fet, per molts ho era, però la fortalesa i les ganes que han demostrat ha aconseguit que tots ens n’oblidéssim i haguem pogut tornar a gaudir dels ESCACS en majúscula; els escacs competits de forma sana, innocent i màgica.

En aquest enllaç podreu veure tots els resultats, emparellaments i classificació del torneig – https://chess-results.com/tnr646869.aspx?lan=2

Per acabar us deixem aquí unes quantes fotos del torneig i us emplacem a retrobar-nos molt aviat.

MOLT BON ESTIU A TOTHOM !!!!

 

També et pot interessar

Les partides d’escacs més famoses de la història 

Hola a tots els amants dels escacs i benvinguts a un nou...

Rècord de participació al Gran Torneig de final de curs

Rècord absolut de participació en el Gran torneig de final de curs...

Estratègies i tàctiques dels escacs: exemples i exercicis pràctics

Els escacs són un joc fascinant que combina creativitat, estratègia i tàctica....