Gran Torneig final de curs

abr. 21, 2023 | Noticíes Català | 0 comments

Per finalitzar el curs d’escacs de la millor manera hem decidit organitzar un gran torneig per tots/es i gaudir plegats dels escacs. L’objectiu és batre el rècord del torneig anterior i ser més de 460 jugadors i jugadores.

Aquest torneig tindrà lloc el diumenge 11 de juny a les 10:00 del matí i tindrà una durada aproximada de 4 hores com a molt. La localització serà el Poliesportiu de l’escola Jesús Maria Sant Gervasi (entrada pel C/Jesus i Maria 1-25, 08022 Barcelona).

És un torneig per a infants que realitzen l’activitat d’escacs als centres educatius on treballem, ja que puguin posar en pràctica tot el que han après i comparteixin una divertida jornada amb nens i nenes d’altres escoles. Així doncs, està adreçat a alumnes d’educació primària (de 1r a 6è).

El format de competició és el mateix que el de la resta de tornejos que hem organitzat durant el curs; sistema Swiss Fide d’unes 6/8 rondes amb partides d’uns 15 minuts sense rellotge. Les tres últimes rondes es jugaran amb rellotge els 5 primers taulells de cada cicle.

Hi haurà premis per tots i totes els/les participants; copa pels 7 primers classificats de cada cicle (inicial, mitjà i superior), medalla de participació per tots/es i altres premis i sorpreses.

El cost del torneig és de 15€ i inclou esmorzar pels participants (en cas de tenir algun tipus d’al·lèrgia o intolerància notificar-ho al formulari d’inscripció).

Per apuntar-vos feu clic AQUÍ

IMPORTANT: l’últim dia d’inscripció és dijous 8 de juny a les 23:59. Si el mateix dijous no ens consta el pagament, la plaça quedarà alliberada

Les places del Torneig són limitades. Per aquest motiu les inscripcions es faran per rigorós ordre d’inscripció (formalitzades un cop pagats els drets). Quan s’hagin exhaurit les places, s’obrirà una llista d’espera –  En cap cas hi haurà devolució dels drets d’inscripció un cop finalitzat el termini del 8 de juny.

Per qualsevol dubte podeu trucar-nos al 93 453 16 33 (dilluns a dijous de 17:00 a 21:00 h, divendres 10:00 a 13:00 h.) o enviar-nos un correu a admon@ecade.cat

Últimes entrades

Gran Torneig final de curs

Per acabar el curs d’escacs de la millor manera hem decidit organitzar un gran torneig per tots/es...