Gran Torneig final de curs

abr. 3, 2024 | Noticíes Català | 0 comments

Per acabar el curs d’escacs de la millor manera hem decidit organitzar un gran torneig per tots/es els alumnes d’escacs i aquells nens i nenes que vulguin gaudir d’una gran jornada. L’objectiu és que el màxim d’infants puguin participar i superar el rècord del torneig anterior i ser més de 500 nens i nenes jugant a escacs.

Aquest torneig tindrà lloc el dissabte 25 de maig a les 10:00 del matí i tindrà una durada aproximada de 4 hores com a molt tenint en compte l’entrega de premis. La localització serà el Complex Esportiu Municipal La Mar Bella, situat a l’Avinguda del Litoral, 86-96, 08005 Barcelona.

És un torneig adreçat a tots aquells infants que duen a terme l’activitat d’escacs o que saben jugar i volen realitzar un torneig. No és únicament pels nens i nenes de les nostres escoles, sinó que està obert a tothom amb l’objectiu que tots i totes puguin posar en pràctica tot el que han après i comparteixin una divertida jornada amb nens i nenes d’altres centres educatius. Així doncs, està adreçat a alumnes d’educació primària (de 1r a 6è) i també estarà obert a p5 i 1r d’ESO. Cal destacar que es faran grups d’infants tenint en compte l’edat.

El format de competició és el mateix que el de la resta de tornejos que hem organitzat durant el curs; el sistema Swiss Fide d’unes 6/8 rondes amb partides d’uns 15 minuts sense rellotge. Les últimes rondes es jugaran amb rellotge en els primers taulells.

Hi haurà premis per tots i totes els/les participants; copa pels primers classificats de cada grup, medalla de participació per tots/es i altres premis i sorpreses.

El cost del torneig és de 15€ i inclou esmorzar pels participants (en cas de tenir algun tipus d’al·lèrgia o intolerància notificar-ho al formulari d’inscripció).

IMPORTANT: l’últim dia d’inscripció és dijous 23 de maig a les 23:59. Si el mateix dijous no ens consta el pagament, la plaça quedarà alliberada i no es podrà participar al torneig.

Les places del Torneig són limitades. Per aquest motiu les inscripcions es faran per rigorós ordre d’inscripció (formalitzades un cop pagats els drets). Quan s’hagin exhaurit les places, s’obrirà una llista d’espera –  En cap cas hi haurà devolució dels drets d’inscripció un cop finalitzat el termini del 23 de maig.

Per qualsevol dubte podeu trucar-nos al 93 453 16 33 (dilluns a dijous de 17:00 a 21:00 h, divendres 10:00 a 13:00 h.) o enviar-nos un correu a escoles@ecade.cat

A continuació us deixem també el cartell del torneig

Últimes entrades

Matí d’escacs solidaris

Dissabte ens vam trobar a l'escola Jesuïtes de Gràcia per jugar a escacs per una gran causa, la...