Torneig d’èxit femení

febr. 26, 2023 | Noticíes Català | 0 comments

Dissabte va tenir lloc la primera edició del torneig d’escacs femení que vam organitzar des de l’Escola Catalana d’Escacs.

Estem molt contents i contentes d’haver pogut compartir amb vosaltres la jornada d’escacs de dissabte. Vam poder gaudir d’un matí inoblidable en el qual les nenes vam ser les màximes protagonistes i campiones.

En aquest enllaç podeu consultar la classificació i els resultats de cadascuna de les rondes.

Al final de la notícia trobareu la galeria de fotografies que vam anar realitzant durant el matí.

Petita crònica del matí

Molts nervis. Una gran pujada. Amistats. Somriures. 24 taulells. Quasi 50 nenes.

Son dos quarts de deu del matí de dissabte 25 de febrer i comencen a arribar les primeres participants del torneig d’escacs femení al menjador de l’escola BetaniaPatmos de Barcelona.

Jugadores ja conegudes d’altres tornejos però moltes cares noves comencen a agafar lloc en les taules que pertoquen i xerren animadament mentre esperen a la resta de participants. Poc abans de les deu del matí un equip de cinc monitores, una àrbitra i el director de l’escola d’escacs donen la benvinguda i expliquen les normes bàsiques i el funcionament del matí.

Ja hi son totes.

Després de rebre l’avís, les nenes es donen la mà i es desitgen sort per donar el tret d’inici a la primera ronda. Cares somrients que indicaven que aquella primera partida els anava bé i cares més llargues. “Mans enrere” final de ronda. Aquest ritual es va repetir durant les tres primeres rondes però, a partir de la 4a es van incorporar els rellotges en els sis primers taulells. És a dir, les jugadores que anaven més endavant en la classificació ara havien de jugar partides a contrarellotge.

Quan va finalitzar la cinquena ronda totes van recollir les peces i van esperar neguitoses als resultats i la classificació final.

Hora d’entregar copes, medalles i altres premis per totes les participants. Totes van ser unes campiones! (Premi en les imatges per a ampliar-les)


Últimes entrades

Gran Torneig final de curs

Per acabar el curs d’escacs de la millor manera hem decidit organitzar un gran torneig per tots/es...