logo d'escola catalana d'escacs

L'Escola

L’Escola Catalana d’Escacs neix el gener de 2022 gràcies als coneixements i l’experiència del Director de l’Escola d’Escacs de Barcelona els darrers 6 anys, en Jordi Sardà sumats als coneixements i dilatada experiència dels treballadors i estructura d’EDAMI (Escuela de Ajedrez de Miguel Illescas). 

Ambdues Escoles d’Escacs han sigut un referent i han marcat una línia a seguir en l’ensenyament dels Escacs en els darrers anys; justament tots aquests coneixements són els que aporta l’Escola Catalana d’Escacs, S.L.  – ECADE.


Entitat homologada per l’Ajuntament de Barcelona
logo de l'ajuntament de barcelona

Això ens fa néixer amb un planter de més de 30 monitors, més de 50 col·legis on hi realitzem l’activitat d’escacs (tant en horari lectiu com en extraescolar) i amb més de 1.600 alumnes gaudint-la setmanalment.

Amb el naixement de l’Escola Catalana d’Escacs (ECADE) pretenem crear una ESCOLA en majúscules. Molt avançada tecnològicament, amb monitors professionals, arribant al major número de col·legis possible i amb capacitat per fer arribar els escacs a tot arreu i per totes les edats i nivells.