L'Escola

L’Escola Catalana d’Escacs neix el gener de 2022 gràcies als coneixements i l’experiència del Director de l’Escola d’Escacs de Barcelona els darrers 6 anys, en Jordi Sardà sumats als coneixements i dilatada experiència dels treballadors i estructura d’EDAMI (Escuela de Ajedrez de Miguel Illescas). 

Ambdues Escoles d’Escacs han sigut un referent i han marcat una línia a seguir en l’ensenyament dels Escacs en els darrers anys; justament tots aquests coneixements són els que aporta l’Escola Catalana d’Escacs, S.L.  – ECADE.

Portem els escacs
a les aules

Portem els escacs
a les aules

Això ens fa néixer amb un planter de més de 30 monitors, més de 50 col·legis on hi realitzem l’activitat d’escacs (tant en horari lectiu com en extraescolar) i amb més de 1.600 alumnes gaudint-la setmanalment.

Amb el naixement de l’Escola Catalana d’Escacs (ECADE) pretenem crear una ESCOLA en majúscules. Molt avançada tecnològicament, amb monitors professionals, arribant al major número de col·legis possible i amb capacitat per fer arribar els escacs a tot arreu i per totes les edats i nivells.