Professors de classes d’escacs? La millor opció per al bon aprenentatge en nens d’aquest esport

nov. 17, 2022 | Blog Català | 0 comments

Els escacs són un dels jocs de taula més antics coneguts per l’home, amb orígens que es remunten al segle VI. És un joc que desenvolupa la creativitat, les habilitats per resoldre problemes i el pensament estratègic en els infants. Per aquest motiu, és molt recomanable que si voleu que els vostres fills s’iniciïn en aquest esport, facin classes d’escacs de la mà de professors titulats.

Avui al nostre post volem parlar-te dels avantatges que suposa comptar amb professors de classes d’escacs perquè els teus fills aprenguin a jugar als escacs. Aquests avantatges són, alhora, pilars importants per al desenvolupament del nen:

Habilitats daprenentatge

Un bon professor d’escacs us ensenyarà al vostre fill lliçons importants per a la vida, com planificar amb anticipació, prendre decisions i crear estratègies. Aquestes són habilitats que romandran amb ells al llarg de les seves vides i els ajudaran a tenir èxit en tots els aspectes.

Diversió i Emoció

Si bé jugar i aprendre escacs pot ser beneficiós per al desenvolupament mental dels nens, també ha de ser divertit. Un professor d’escacs s’assegurarà que el teu fill es diverteixi i alhora aprengui a pensar críticament. D’aquesta manera, no s’avorrirà ni frustrarà amb el joc en si.

Desenvolupar confiança

Els escacs requereixen que els jugadors prenguin decisions ràpidament sota pressió i això pot ajudar a desenvolupar la confiança en si mateixos en els nens que ho juguen amb regularitat. Amb cada moviment exitós que fan, guanyen confiança, i això després ho transfereixen a altres àrees de la seva vida, com ara el treball escolar o les activitats socials.

A la nostra escola ECADE tenim 30 professors professionals amb tecnologia d’última generació i més de 1.600 alumnes gaudint setmanalment de les emocionants classes d’escacs. Donem classes tant en horari lectiu a les escoles com en activitats extraescolars. Actualment arribem a més de 50 escoles, on ensenyem a jugar a escacs a nens.

La nostra escola imparteix classes d’escacs per a totes les edats i els nivells i està homologada per l’Ajuntament de Barcelona.

Si vols que els teus fills s’iniciïn a jugar aquest esport i busques apuntar-los a classes d’escacs, contacta amb nosaltres i t’hi ajudarem.

No esperis més!

Últimes entrades