IV Trobada d’Escacs Casa Granada

Per fer una petita jornada prèvia al gran torneig del proper diumenge 27 de novembre, avui hem realitzat la 1a “trobada” d’escacs del curs 22/23.

Les “trobades” son petits tornejos que ens ajuden a que els més menuts perdin el respecte als tornejos més nombrosos, o ens ajuden a crear tornejos per nens i nenes que no tenen tanta oportunitat de jugar grans tornejos, fins i tot en ocasions amb trobades d’escacs per p4 i p5 o per alumnes d’ESO i batxillerat. Aquestes jornades no són competitives, sense trofeus ni altres premis diferencials pels primers classificats, però si medalles per tothom. Mes que mai, l’objectiu no és guanyar, sinó aprendre.

La trobada d’avui ha estat tot un èxit i hem reunit quasi 60 nens i nenes que han jugat 5 rondes.

A les fotos que adjuntem a la notícia trobareu també la classificació de cada un dels nivells.

Per acabar, volem agrair molt especialment a Casa Granada la dedicació, altruisme i passió pels escacs, cedint-nos la seva seu per aquests actes, posant-nos totes les facilitats sense demanar mai res a canvi – MOLTES GRÀCIES

El proper torneig diumenge 27 de novembre a l’Escola Xaloc serà, probablement, el torneig escolar mes nombrós fet a Catalunya.
US HI ESPEREM A TOTS !!!

També et pot interessar

Gran èxit de participació al 1r Gran Torneig del curs 22/23

Èxit total en el primer torneig interescolar del curs 2022/2023. Més de...

Torneig Solidari d’escacs

Des de l’Escola Catalana d’Escacs el proper dissabte 17 de desembre canviarem...

Casal de Nadal d’Escacs

El Nadal és una època especial pels infants, els més menuts de...