Gran èxit del torneig femení

gen. 29, 2024 | Noticíes Català | 0 comments

Dissabte va tenir lloc la segona edició del torneig d’escacs femení que vam organitzem des de l’Escola Catalana d’Escacs.

Estem molt contents i contentes d’haver pogut compartir amb vosaltres la jornada d’escacs de dissabte. Vam poder gaudir d’un matí inoblidable en el qual les nenes vam ser les màximes protagonistes i campiones.

La jornada va ser tot un èxit, nenes des de p5 fins a 6è de Primària d’escoles d’arreu de Barcelona i àrea metropolitana van. jugar, aprendre, intercanviar coneixements, van fer noves amistats i van compartir la seva passió pels escacs.

Les guanyadores del torneig es van dividir per categories en funció de la seva edat (petites i grans) i aquests van ser els següents:

  • Petites (p5, primer i segon). Indiana Pernas (1a), Mar Mínguez (2a), Victoria Romero (3a), Paula Carro (4a), Sofía Mercader (5a).
  • Grans (tercer, quart, cinquè i sisè). Abril Núñez (1a), Neus Acín (2a), Yeva Teplytska (3a), Àngela Mora (4a), Julia Ibáñez (5a).

En aquests enllaços podreu veure tots els resultats, emparellaments i classificació del torneig:

Ens agradaria també agrair molt sincerament el suport incondicional i la paciència dels pares, mares i familiars que sempre feu costat a les nenes durant els dies de torneig, però també durant el seu procés de formació i aprenentatge al llarg del curs. Tanmateix, a l’escola BetàniaPatmos per la seva predisposició, ajuda i entusiasme a l’hora d’organitzar tornejos com aquest. A més de la resta d’escoles que també animen a les nenes a participar.

En aquest enllaç trobareu les FOTOGRAFIES que es van anar realitzant durant el matí.

Últimes entrades

Gran Torneig final de curs

Per acabar el curs d’escacs de la millor manera hem decidit organitzar un gran torneig per tots/es...