Gran èxit del torneig femení

gen. 29, 2024 | Noticíes Català | 0 comments

Dissabte va tenir lloc la segona edició del torneig d’escacs femení que vam organitzem des de l’Escola Catalana d’Escacs.

Estem molt contents i contentes d’haver pogut compartir amb vosaltres la jornada d’escacs de dissabte. Vam poder gaudir d’un matí inoblidable en el qual les nenes vam ser les màximes protagonistes i campiones.

La jornada va ser tot un èxit, nenes des de p5 fins a 6è de Primària d’escoles d’arreu de Barcelona i àrea metropolitana van. jugar, aprendre, intercanviar coneixements, van fer noves amistats i van compartir la seva passió pels escacs.

Les guanyadores del torneig es van dividir per categories en funció de la seva edat (petites i grans) i aquests van ser els següents:

  • Petites (p5, primer i segon). Indiana Pernas (1a), Mar Mínguez (2a), Victoria Romero (3a), Paula Carro (4a), Sofía Mercader (5a).
  • Grans (tercer, quart, cinquè i sisè). Abril Núñez (1a), Neus Acín (2a), Yeva Teplytska (3a), Àngela Mora (4a), Julia Ibáñez (5a).

En aquests enllaços podreu veure tots els resultats, emparellaments i classificació del torneig:

Ens agradaria també agrair molt sincerament el suport incondicional i la paciència dels pares, mares i familiars que sempre feu costat a les nenes durant els dies de torneig, però també durant el seu procés de formació i aprenentatge al llarg del curs. Tanmateix, a l’escola BetàniaPatmos per la seva predisposició, ajuda i entusiasme a l’hora d’organitzar tornejos com aquest. A més de la resta d’escoles que també animen a les nenes a participar.

En aquest enllaç trobareu les FOTOGRAFIES que es van anar realitzant durant el matí.

Últimes entrades

Matí d’escacs solidaris

Dissabte ens vam trobar a l'escola Jesuïtes de Gràcia per jugar a escacs per una gran causa, la...