Els escacs a les escoles són una activitat que promou el desenvolupament integral dels infants i joves, proporcionant unes oportunitats educatives més enllà de l’horari escolar. Treballem juntament amb les escoles i famílies per tal d’actuar en consonància amb les línies educatives i projectes de cada escola o centre educatiu.

Per escoles oferim tres modalitats de classes:

Escacs en horari extraescolar
En primer lloc, escacs en horari extraescolar. Generalment, les realitzem al migdia o a la tarda, en funció de les necessitats i disponibilitat dels centres. Està pensat per grups reduïts d’entre 8 i 12 alumnes segmentats per edats o nivells amb l’objectiu que puguin aprendre i treballar de forma propera i personalitzada. Per realitzar les classes es segueix un temari, una programació i un projecte educatiu.
Escacs en horari lectiu
També oferim la possibilitat de fer escacs en horari lectiu, com una assignatura més. L’objectiu és que tots els nens i nenes participin i aprenguin escacs de forma amena i divertida. Tanmateix, seguim un temari, una programació i un projecte educatiu. L’avaluació la fem a través d’informes personalitzats, similars al butlletí de notes d’una assignatura troncal.
Tallers d’escacs
Finalment, els tallers d’escacs. Són una modalitat a realitzar per tandes de setmanes o trimestres. Generalment, es realitzen en horari lectiu i durant un període concret. El més habitual és el taller d’iniciació als escacs, però pot ser de qualsevol altre temàtica o nivell.

Contacte

Vols parlar amb nosaltres?
Envia'ns un formulari i atendrem la teva consulta.

OFICINES
Aribau, 87, principal 1.ª, 08036, Barcelona
Tel. 93 453 16 33
escoles@ecade.cat

Horari
De dilluns a dijous de 17 a 21
Divendres de 10 a 13:30