Matí d’escacs solidaris

febr. 19, 2024 | Noticíes Català | 0 comments

Dissabte ens vam trobar a l’escola Jesuïtes de Gràcia per jugar a escacs per una gran causa, la construcció d’una escola a Guatemala.

És una causa que ens toca de ben a prop, ja que en l’àmbit eduactiu tots els infants han de poder gaudir i tenir accés a una educació bàsica i, de la mà de la ONG Entrecultures vam poder aportar el nostre granet de sorra i col·laborar amb ells.

L’auditori de l’escola “Kostka” es va omplir de nens i nenes il·lusionats per poder compartir una jornada d’escacs així amb infants d’altres escoles. La jornada va ser tot un èxit, nens i nenes des de 1r fins a 6è de Primària d’escoles d’arreu de Barcelona i àrea metropolitana van. jugar, aprendre, intercanviar coneixements, van fer noves amistats i van compartir la seva passió pels escacs.

Estem molt contents i contentes d’haver pogut compartir amb vosaltres una jornada d’escacs com la de dissabte. Vam poder gaudir d’un matí inoblidable en el qual els més petits van ser els màxims protagonistes i campions/es.

Els guanyadors/es del torneig es van dividir en tres categories en funció de la seva edat (cicle inicial, mitjà i superior) i aquests van ser els següents (la classificació és sobre 6 punts):

  • Cicle Inicial (1r i 2n). Marc Herreros (1r classificat amb 6 punts), Mar Mínguez (2a classificada amb 5,5 punts) i Jan Arrufí (3r classificat amb 5 punts).
  • Cicle Mitjà (3r i 4t). Joel Cererols (1r classificat amb 6 punts), Marc Vellerino (2n classificat amb 5,5 punts) i Matvei Nazarenko (3r classificat amb 5 punts).
  • Cicle Superior (5è i 6è). Màrius Vila (1r classificat amb 5,5 punts), Marc Rodríguez (2n classificat amb 5 punts) i Josep Arellan (amb 5 punts).

En aquests enllaços podreu veure tots els resultats, emparellaments i classificació del torneig:

Ens agradaria agrair molt sincerament les facilitats i la predisposició que sempre ens dona l’escola Jesuïtes de Gràcia quan col·laborem amb elles en els tornejos. També a la ONG Entrecultures per la seva gran tasca i les ganes i entusiasme en tots els seus projectes. I, com sempre, al suport i paciència dels pares, mares i familiars que sempre feu costat a les nenes durant els dies de torneig, però també durant el seu procés de formació i aprenentatge al llarg del curs.

En AQUEST ENLLAÇ podreu trobar les fotografies del torneig.

Últimes entrades

Gran Torneig final de curs

Per acabar el curs d’escacs de la millor manera hem decidit organitzar un gran torneig per tots/es...