logo d'escola catalana d'escacs

Escacs Col·legis

CURS 2021 -2022

Més actius que mai

Després d’uns cursos complicats per la pandèmia, gràcies a l’experiència que hem acumulat, ho tenim tot preparat per enfrontar-nos a qualsevol situació que les restriccions o els confinaments ens permetin. Presentem la opció de fer classes al col·legi presencials, classes online i/o classes híbrides amb nens a l’aula i nens des de casa. Totes elles d’una forma senzilla i molt pràctica; amb un simple link, els nens confinats podran seguir gaudint de l’activitat des de casa.

Més que un esport, més que un joc de taula, més que una activitat
Més que un esport,
més que un joc de taula,
més que una activitat
Tres possibles escenaris

PRESENCIAL

Si el curs es reinicia amb normalitat i amb la presència dels alumnes a les escoles i a les aules, seguirem fent les classes d’Escacs de la forma habitual, (en horari extraescolar o lectiu) amb grups de 8 a 12  alumnes i amb tota la metodologia i projecte educatiu de sempre.
*Projecte educatiu a la vostra disposició en cas que es vulgui.

EN LÍNIA (online)

En cas que es produeixi un rebrot de la Covid-19 i ens veiem obligats a tornar al confinament durant una temporada, disposem d’un sistema propi per mantenir el treball en línia. Es continuaria amb el mateix grup, el mateix professor i el mateix horari però tot online d’una manera molt fàcil, segura i a un sol clic.

MIXTE (fórmula híbrida)

Si la situació no permet mantenir tots els alumnes a l’aula, hem desenvolupat un sistema per garantir que els nens confinats puguin seguir la classe des de casa. Aquest sistema garanteix que els alumnes que no estiguin a classe puguin seguir-la amb total normalitat des de casa i participar-hi.