Oferim classes particulars d’escacs tant per a nens/es com per adults, impartides per professors/es experimentats. 

Adaptem les nostres classes al ritme i nivell de cadascú per tal de maximitzar el progrés i, oferim horaris flexibles per facilitar l’aprenentatge sense interferir en altres activitats.

  • Per a principiants: Si ets nou en els món dels escacs, els nostres professors/es et guiaran pas a pas perquè aprenguis les normes bàsiques i els moviments i estratègies inicials. T’ajudarem a desenvolupar un nivell de joc sòlid perquè puguis disfrutar de cada partida i vagis millorant el teu joc, sota un enfocament personalitzat.

 

  • Per a jugadors intermedis i avançats: Si ja tens experiència en els escacs i vols aprofundir en aspectes més complexes, les nostres classes s’adapten a les vostres necessitats. Treballem tenes específics com tàctiques avançades, obertures, finals i anàlisi de partides. Amb tot això, proporcionarem les eines necessàries per millorar el teu rendiment i aconseguir els objectius escaquístics desitjats. 

Els preus d’aquestes classes son el funció d’on es fagin. Oferim la possibilitat de fer-ho a la nostra seu (35€/hora), a domicili (40€/hora) i en línia (30€/hora).