Casal d’escacs aquest Nadal

des. 21, 2023 | Noticíes Català | 0 comments

Amb l’objectiu que aquests dies nadalencs i festius els infants  juguin, aprenguin, gaudeixin i els puguin compartir amb altres nens i nenes, des de l’Escola Catalana d’Escacs posem en marxa el CASAL d’ESCACS de NADAL.

Aquest casal s’adreça a infants d’entre 5 i 14 anys sense la necessitat de tenir coneixements previs d’escacs. L’horari d’aquest serà de 10:00 a 13:00 hores (amb opció d’acollida de 9:00 a 10:00 i de 13:00 a 14:00 h). El farem al nostre local del carrer Aribau, 87

Els dies que es realitzaran els torns de casal son durant els dies laborables (festius per les escoles), és a dir del 27 de desembre al 5 de gener. Així doncs, com hi ha dies festius pel mig, el casal es dividirà en dos torns, el primer del 27 al 29 de desembre i el segon del 2 al 5 de gener.

Es tracta d’un espai de trobada on els infants fan nous amics, tot amb el fil conductor dels escacs i jocs de càlcul. Es faran tallers, classes d’escacs, partides, jocs de taula d’estratègia i altres activitats sempre amb el rerefons dels escacs. Tanmateix, es treballarà amb diferents jocs de taula; en aquest espai farem una sessió de joc semi-dirigit on descobrirem jocs de taula diferents.

Amb totes aquestes activitats es busca fomentar el creixement personal. Es treballa la concentració, el desenvolupament cognitiu, la capacitat d’associació i agilitat mental, l’acceptació de regles, la resolució de problemes, la intel·ligència motriu, les nocions espacials, les capacitats tàctic estratègiques, les habilitats socials, la participació, la constància, el joc en equip, l’autonomia…

Els preus són els següents:

  • Dies puntuals – 18€
  • 1a setmana (del 27 al 29 de desembre ) – 45€
  • 2a setmana (del 2 al 5 de gener) – 55€

*Hi haurà opció d’acollida de 9-10 i/o de 13-14 amb un cost de 5€/hora

Per realitzar la inscripció cal realitzar el següent FORMULARI.

Últimes entrades

Gran Torneig final de curs

Per acabar el curs d’escacs de la millor manera hem decidit organitzar un gran torneig per tots/es...