Casal d’escacs Setmana Santa

Per tal que aquests dies festius els infants  juguin, aprenguin, gaudeixin i els puguin compartir amb altres nens i nenes, des de l’Escola Catalana d’Escacs posem en marxa un CASAL d’ESCACS de SETMANA SANTA.

Aquest casal s’adreça a infants d’educació Primària (de 1r a 6è). L’horari d’aquest serà de 10:00 a 13:00 hores (amb opció d’acollida de 9:00 a 10:00 i de 13:00 a 14:00 h.)

Els dies que es realitzarà el torn de casal és durant els dies laborables (festius per les escoles), és a dir del 3 al 6 d’abril. El farem al nostre local del carrer Aribau, 87.

Es tracta d’un espai de trobada on els infants fan nous amics, tot amb el fil conductor dels escacs i jocs de càlcul. Es faran tallers, classes d’escacs, partides, jocs de taula d’estratègia i altres activitats amb el rerefons dels escacs. Tanmateix, es treballarà amb diferents jocs de taula; en aquest espai farem una sessió de joc semi-dirigit on descobrirem jocs de taula diferents.

Amb totes aquestes activitats es busca fomentar el creixement personal. Es treballa la concentració, el desenvolupament cognitiu, la capacitat d’associació i agilitat mental, l’acceptació de regles, la resolució de problemes, la intel·ligència motriu, les nocions espacials, les capacitats tàctic estratègiques, les habilitats socials, la participació, la constància, el joc en equip, l’autonomia…

Els preus són els següents:

  • Dies puntuals – 15€
  • Setmana sencera (del 3 al 6 d’abril) – 55€

*Hi haurà opció d’acollida de 9-10 i/o de 13-14 amb un cost de 5€/hora

Per realitzar la inscripció cal realitzar el següent formulari.

També et pot interessar

Torneig d’èxit femení

Dissabte va tenir lloc la primera edició del torneig d’escacs femení que...

Disfresses i escacs a Casa Granada

Dissabte vam gaudir novament d’una Trobada d’escacs entre diferents escoles de Catalunya...

Gran èxit del Torneig d’escacs Jesuïtes al barri de Gràcia

Dissabte 11 de febrer de 2023 va tenir lloc el Torneig d’escacs...
Verified by MonsterInsights