logo d'escola catalana d'escacs

Casal d’escacs Setmana Santa

Per tal que aquests dies festius els infants  juguin, aprenguin, gaudeixin i els puguin compartir amb altres nens i nenes, des de l’Escola Catalana d’Escacs posem en marxa un CASAL d’ESCACS de SETMANA SANTA.

Aquest casal s’adreça a infants d’educació Primària (de 1r a 6è). L’horari d’aquest serà de 10:00 a 13:00 hores (amb opció d’acollida de 9:00 a 10:00 i de 13:00 a 14:00 h.)

Els dies que es realitzarà el torn de casal és durant els dies laborables (festius per les escoles), és a dir del 3 al 6 d’abril. El farem al nostre local del carrer Aribau, 87.

Es tracta d’un espai de trobada on els infants fan nous amics, tot amb el fil conductor dels escacs i jocs de càlcul. Es faran tallers, classes d’escacs, partides, jocs de taula d’estratègia i altres activitats amb el rerefons dels escacs. Tanmateix, es treballarà amb diferents jocs de taula; en aquest espai farem una sessió de joc semi-dirigit on descobrirem jocs de taula diferents.

Amb totes aquestes activitats es busca fomentar el creixement personal. Es treballa la concentració, el desenvolupament cognitiu, la capacitat d’associació i agilitat mental, l’acceptació de regles, la resolució de problemes, la intel·ligència motriu, les nocions espacials, les capacitats tàctic estratègiques, les habilitats socials, la participació, la constància, el joc en equip, l’autonomia…

Els preus són els següents:

  • Dies puntuals – 15€
  • Setmana sencera (del 3 al 6 d’abril) – 55€

*Hi haurà opció d’acollida de 9-10 i/o de 13-14 amb un cost de 5€/hora

Per realitzar la inscripció cal realitzar el següent formulari.

També et pot interessar

Les partides d’escacs més famoses de la història 

Hola a tots els amants dels escacs i benvinguts a un nou...

Rècord de participació al Gran Torneig de final de curs

Rècord absolut de participació en el Gran torneig de final de curs...

Estratègies i tàctiques dels escacs: exemples i exercicis pràctics

Els escacs són un joc fascinant que combina creativitat, estratègia i tàctica....