Torna el Campionat de Catalunya d’Edats del Barcelonès

El passat dissabte 29 de gener a les 18 h a les Cotxeres de Sants van tenir lloc les dues primeres rondes del campionat d’escacs per edats. Una gran notícia pel món dels escacs que, després d’una llarga temporada aturats, els nens, nenes i nosaltres vam poder tornar a gaudir d’un torneig escolar presencial.

En aquest campionat pot participar qualsevol nen/a que estigui federat al Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) i a la Federació Catalana d’Escacs. En aquesta edició han participat 354 jugadors i jugadores d’entre sis i disset anys.

El torneig compta amb 6 categories, coincidint amb les edats dels infants. Aquí teniu l’enllaç de cada una d’elles per si voleu mirar els resultats, els emparellaments o la classificació, sub8, sub10, sub12, sub14, sub16 i sub18

El ritme de joc de les partides és de 45+20 (45 minuts més 20 segons d’increment).

Després d’aquestes dues primeres rondes, les Cotxera de Sants acollirà les sis següents rondes que ja tenen data. La 3a i 4a ronda es disputaran el proper dissabte 19 de febrer a les 18 h i, excepcionalment, les quatre darreres rondes es jugaran el dissabte 26 de febrer. Aquest últim dia els nens i nenes competiran matí i tarda, la 5a i 6a ronda i la 7a i 8a ronda del campionat, respectivament.

 

També et pot interessar

Gran èxit de participació al 1r Gran Torneig del curs 22/23

Èxit total en el primer torneig interescolar del curs 2022/2023. Més de...

Torneig Solidari d’escacs

Des de l’Escola Catalana d’Escacs el proper dissabte 17 de desembre canviarem...

Casal de Nadal d’Escacs

El Nadal és una època especial pels infants, els més menuts de...