logo d'escola catalana d'escacs

Torna el Campionat de Catalunya d’Edats del Barcelonès

El passat dissabte 29 de gener a les 18 h a les Cotxeres de Sants van tenir lloc les dues primeres rondes del campionat d’escacs per edats. Una gran notícia pel món dels escacs que, després d’una llarga temporada aturats, els nens, nenes i nosaltres vam poder tornar a gaudir d’un torneig escolar presencial.

En aquest campionat pot participar qualsevol nen/a que estigui federat al Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) i a la Federació Catalana d’Escacs. En aquesta edició han participat 354 jugadors i jugadores d’entre sis i disset anys.

El torneig compta amb 6 categories, coincidint amb les edats dels infants. Aquí teniu l’enllaç de cada una d’elles per si voleu mirar els resultats, els emparellaments o la classificació, sub8, sub10, sub12, sub14, sub16 i sub18

El ritme de joc de les partides és de 45+20 (45 minuts més 20 segons d’increment).

Després d’aquestes dues primeres rondes, les Cotxera de Sants acollirà les sis següents rondes que ja tenen data. La 3a i 4a ronda es disputaran el proper dissabte 19 de febrer a les 18 h i, excepcionalment, les quatre darreres rondes es jugaran el dissabte 26 de febrer. Aquest últim dia els nens i nenes competiran matí i tarda, la 5a i 6a ronda i la 7a i 8a ronda del campionat, respectivament.

 

També et pot interessar

Les partides d’escacs més famoses de la història 

Hola a tots els amants dels escacs i benvinguts a un nou...

Rècord de participació al Gran Torneig de final de curs

Rècord absolut de participació en el Gran torneig de final de curs...

Estratègies i tàctiques dels escacs: exemples i exercicis pràctics

Els escacs són un joc fascinant que combina creativitat, estratègia i tàctica....