logo d'escola catalana d'escacs

2n torneig online de l’Escola Catalana d’Escacs

Per tal de no deixar de jugar a escacs durant les festes, des de l’escola hem volgut organitzar un torneig online. Donat que aquests darrers mesos hem organitzat diversos tornejos de forma presencial, hem considerat una bona opció organitzar la 2a Edició del Torneig Online de l’Escola Catalana d’Escacs per totes les edats.

La data acordada és divendres
30 de desembre a les 19h i la plataforma per on es durà a terme la competició serà lichess. Pel bon funcionament del torneig, dividirem els participants en quatre categories; la primera estarà formada per infants de 1r i 2n de primària (durada de 70 minuts, ritme de joc 5 min + 5 seg.),  la segona per nens i nenes de 3r i 4t de primària (durada de 80 minuts, ritme de joc 5 min + 5 seg.), la tercera per nens i nenes de 5è i 6è de primària (durada de 80 minuts, ritme de joc 5 min + 5 seg.) i la quarta per nens i nenes de la ESO i adults (durada de 80 minuts, ritme de joc 5 min + 5 seg.)

Per poder-hi participar és
necessari tenir un compte creat al lichess (al final de la notícia un vídeo explicatiu de forma molt senzilla sobre com crear el compte en cas de no tenir-lo). Un cop registrats, aquests son els enllaços que heu de clicar per tal d’accedir al torneig:

La participació serà totalment gratuïta i hi haurà premi pel campió de cada categoria: UNA HORA DE MASTERCLASS ONLINE amb un professor de l’Escola Catalana d’Escacs (ECADE).

Aquí teniu el vídeo explicatu per accedir a la plataforma Lichess

També et pot interessar

Estratègies i tàctiques dels escacs: exemples i exercicis pràctics

Els escacs són un joc fascinant que combina creativitat, estratègia i tàctica....

Gran Torneig final de curs

Per finalitzar el curs d’escacs de la millor manera hem decidit organitzar...

Afegim els escacs als vostres casals

Si ets un/a coordinador/a de l’AFA o d’extraescolars, director/a o persona responsable...