1r torneig online de l’Escola Catalana d’Escacs

Per fer arribar els escacs a tot arreu i que els nens i nenes puguin continuar gaudint i compartint, hem decidit organitzar un torneig online de benvinguda obert a tots els infants. La idea inicial era fer-lo de forma presencial però, degut a la situació epidemiològica actual, hem considerat més oportú fer aquest primer torneig online i, més endavant (cap al maig/juny), si les circumstàncies ho permeten, poder trobar-nos novament davant d’un taulell.

La data acordada ha estat el proper diumenge 27 de febrer a les 19h i la plataforma per on es durà a terme la competició serà lichess. Pel bon funcionament del torneig, dividirem els participants en dues categories; la primera estarà formada per infants de 1r a 3r de primària (durada de 70 minuts, ritme de joc 5 min + 5 seg.) i la segona per nens i nenes de 4t a 6è de primària (durada de 80 minuts, ritme de joc 5 min + 5 seg.)

Per poder-hi participar és necessari tenir un compte creat al lichess (al final de la notícia un vídeo explicatiu de forma molt senzilla sobre com crear el compte en cas de no tenir-lo). Un cop registrats, aquests son els enllaços que heu de clicar per tal d’accedir al torneig:

 

La participació serà totalment gratuïta i hi haurà premi pel campió i sots-campió de cada categoria: una hora de master class online amb un professor de l’Escola Catalana d’Escacs (ECADE).

També et pot interessar

No podíem somiar un retorn millor als tornejos presencials!

Èxit de participació en el torneig jugat el passat dissabte 11 de...

TORNEIG per nens/es de primària dia 11 de juny

Ens fa molta il·lusió tornar a organitzar un torneig presencial i multitudinari....

Escacs a les aules – Curs 2022-2023

Us informem de totes les modalitats que us podem oferir des de...