1r Torneig del curs – Cicle mitjà/superior (3r EP a 1r d’ESO)

des. 21, 2023 | Noticíes Català | 0 comments

El passat diumenge 19 de desembre durant la tarda va tenir lloc el 1r torneig del curs 23/24.

La jornada va ser tot un èxit, a partir de les 16 de la tarda, els infants d’entre 9 i 13 anys van poder gaudir i compartir els escacs amb nens i nenes d’altres escoles i intercanviar coneixements i experiències.

Estem molt contents de poder retrobar-nos un curs més en aquests tornejos educatius i que els infants disfrutin dels escacs i es superin dia rere dia.

Així doncs, donem les gràcies als familiars i acompanyants dels infants per l’enorme paciència i la comprensió, que han donat suport en tot moment durant les rondes i que, de forma molt educada i disciplinada han seguit cadascuna de les nostres indicacions. Gràcies perquè sense vosaltres no hagués estat possible.

Molt agraïts també per la col·laboració de l’escola Xaloc per cedir-nos l’espai i donar suport en tot moment.

Òbviament també felicitem als grans protagonistes, uns nens i nenes valents/es que han entrat a una sala enorme plena d’altres jugadors/es amb decisió i amb la il·lusió. Alguns amb molts nervis al principi però, les ganes i la il·lusió que han demostrat ha aconseguit que tots ens n’oblidéssim i que haguem pogut tornar a gaudir dels ESCACS en majúscula; els escacs competits i compartits de forma sana, innocent i màgica.

En aquests enllaços podreu veure tots els resultats, emparellaments i classificació del torneig:

Us esperem en els propers tornejos i trobades!

A continuació us deixem la GALERIA DE FOTOGRAFIES del torneig.

Últimes entrades

Matí d’escacs solidaris

Dissabte ens vam trobar a l'escola Jesuïtes de Gràcia per jugar a escacs per una gran causa, la...