V Trobada d’escacs Casa Granada

febr. 14, 2023 | Noticíes Català | 0 comments

Dissabte 18 de febrer a les 11 del matí tindrà lloc la segona Trobada d’escacs del curs 22/23 a la Casa de Granada de Barcelona.

Després d’un temps sense cap competició ni torneig, hem decidit organitzar una trobada d’escacs per nens i nenes de primària (de 1r a 6è). Les trobades son petits tornejos que ens ajuden a que els més menuts perdin el respecte als tornejos més nombrosos. També ens ajuden a crear tornejos per nens i nenes que no tenen tanta oportunitat de jugar grans tornejos. Aquestes jornades no són competitives, es realitzen sense trofeus ni altres premis diferencials pels primers classificats, però sí que hi ha medalles per tothom. Més que mai, l’objectiu no és guanyar, sinó aprendre.

En aquesta ocasió, aprofitant la data festiva, hem volgut fer la trobada una mica més especial; aquells/es que vulgueu podeu venir disfressats/es. No és obligatori però, hi haurà un petit premi per la disfressa més original!

El funcionament d’aquesta trobada és pràcticament igual que la dels nostres tornejos. Les partides són d’uns 15 minuts sense rellotge (tampoc les últimes rondes de cada cicle). El sistema de competició és el Swiss Fide i es realitzaran unes 5/6 rondes de manera que el torneig durarà unes tres hores. Els grups de competició es faran en funció del nombre d’inscrits de cada curs, poden variar però la idea és mantenir els tres grups dividits per cicles; inicial (1r i 2n), mitjà (3r i 4t) i superior (5è i 6è).

El cost del torneig/trobada és de 7€ i, per realitzar la inscripció cal omplir el següent formulari.

L’hora d’inici del torneig és a les 11 del matí. Així doncs per tal de començar a l’hora prevista i tenir marge per solucionar possibles imprevistos, els participants han de ser-hi a les 10:40 del matí. L’adreça és Avinguda Meridiana, 315 (08027) Barcelona.

Últimes entrades

Gran Torneig final de curs

Per acabar el curs d’escacs de la millor manera hem decidit organitzar un gran torneig per tots/es...