Torneig d’escacs Jesuïtes a Gràcia

febr. 14, 2023 | Noticíes Català | 0 comments

El proper dissabte 11 de febrer de 2023 ens trobarem novament a l’Auditori de l’Escola Jesuïtes de Gràcia – Kostka. Aquesta vegada per celebrar un Torneig escolar per Primària obert a totes les escoles que formen part de la fundació Jesuïtes, així com col·legis del barri de gràcia i Baix Guinardó on realitzem l’activitat extraescolar des de la nostra escola. Aquest torneig està organitzat per l’Escola Catalana d’Escacs amb la col·laboració de la Fundació Jesuïtes Educació.

Jesuïtes de Gràcia, Jesuïtes Sant Gervasi, Jesuïtes Casp, Jesuïtes Clot, Jesuïtes Bellvitge, Jesuïtes Poble Sec, Jesuïtes Lleida, Jesuïtes Sant Ignasi, Nou Patufet, Escola Univers, Vedruna Gràcia, Reina Elisenda, Escola Jujol, Font d’en Fargas, Princess Margaret, Patronat Domenech, Escola Montseny (Vallcarca) i Escola Sant Josep de Gràcia.

El sistema de competició que seguirem seran partides d’uns 15 minuts (sense rellotge) utilitzant el sistema Swiss Fide i realitzant unes 6 rondes (depenent el nombre d’inscrits i els possibles empats en la darrera ronda). Les 3 últimes rondes es jugaran amb rellotge en els 5 primers taulells.

El cost del torneig és de 10€ i l’últim dia d’inscripció és dijous 9 de febrer. Si aquest dia no ens consta el pagament, la plaça quedarà alliberada. Cal tenir en compte que les places del Torneig són limitades. Les inscripcions es faran per rigorós ordre d’inscripció (formalitzades un cop pagats els drets). Quan s’hagin exhaurit les places, s’obrirà una llista d’espera. En cap cas hi haurà devolució dels drets d’inscripció un cop finalitzat el termini del 9 de gener.

L’inici del torneig serà a les 10 del matí i es calcula que durarà unes 3/4 hores, fins les 14 aproximadament entre les partides i l’entrega de premis. Per això, us demanem puntualitat en l’arribada i que els nens i nenes participants estiguin a les 9:30 del matí per tal d’agilitzar l’inici i poder resoldre els possibles imprevistos que puguin sorgir sense entorpir el bon funcionament.

Per realitzar la inscripció cal omplir el formulari.


Últimes entrades

Gran Torneig final de curs

Per acabar el curs d’escacs de la millor manera hem decidit organitzar un gran torneig per tots/es...