Torneig d’escacs femení

febr. 14, 2023 | Noticíes Català | 0 comments

Dissabte 25 de febrer organitzem el torneig d’escacs femení. A partir de les 10 h, a l’escola Betània Patmos les protagonistes seran les nenes de Primària jugant a escacs.

Aprofitant que el 8 de març és el dia internacional de la dona, hem volgut organitzar un torneig d’escacs exclusivament femení. No només les jugadores sinó que la direcció, l’arbitratge i la organització sigui femenina per tal de visibilitzar i potenciar encara més la figura de la dona en un esport on encara és minoritària.

El sistema de competició que seguirem seran partides d’uns 15 minuts (sense rellotge) utilitzant el sistema Swiss Fide i realitzant unes 6 rondes (depenent el nombre d’inscrits i els possibles empats en la darrera ronda). Les 3 últimes rondes es jugaran amb rellotge en els 5 primers taulells.

L’inici del torneig serà a les 10 del matí i es calcula que durarà unes 3/4 hores, fins les 14 aproximadament entre les partides i l’entrega de premis. Per això, us demanem puntualitat en l’arribada i que els nens i nenes participants estiguin a les 9:30 del matí per tal d’agilitzar l’inici i poder resoldre els possibles imprevistos que puguin sorgir sense entorpir el bon funcionament.

El cost del torneig és de 10€ i l’últim dia d’inscripció és dijous 23 de febrer. Si aquest dia no ens consta el pagament, la plaça quedarà alliberada. Cal tenir en compte que les places del Torneig són limitades. Les inscripcions es faran per rigorós ordre d’inscripció (formalitzades un cop pagats els drets). Quan s’hagin exhaurit les places, s’obrirà una llista d’espera. En cap cas hi haurà devolució dels drets d’inscripció un cop finalitzat el termini del 23 de febrer.

Per realitzar la inscripció cal omplir el següent formulari.


Últimes entrades

Gran Torneig final de curs

Per acabar el curs d’escacs de la millor manera hem decidit organitzar un gran torneig per tots/es...