Tarda d’escacs al Centre d’Estudis Montseny

des. 21, 2023 | Noticíes Català | 0 comments

Divendres passat, després de l’escola, un centenar de nens i nenes van participar en el torneig que es va celebrar abans de les festes de nadal.

La jornada va estar tot un èxit, nens i nenes des de p5 fins a 6è de Primària de les escoles del barri del Poblenou i el Clot, així com d’altres escoles de Barcelona i voltants on realitzem l’extraesolar des de la nostra escola. Durant la tarda, els infants van jugar, van aprendre, van intercanviar coneixements, van fer noves amistats i van compartir la seva passió pels escacs.

Els guanyadors/es del torneig es van dividir per categories en funció de la seva edat (cicle inicial, mitjà i superior) i aquests van ser els següents:

  • Cicle inicial (p5, primer i segon). Gael Colom (1r), Guille Catalán (2n), Lev Sitko (3r), David Herrero (4t), Axel Ferrer (5è).
  • Cicle Mitjà (tercer i quart). Vera Espingheira (1a), Quim Grau (2n), Joshua Zaragoza (3r), Jan Martínez (4t), Jan López (5è).
  • Cicle Superior(cinquè, sisè i 1r d’ESO). Marc Pastor (1r), Noé Julia Song (2n), Theo Oliva (3r), Ian Soruco (4t), Roc Ortiz (5è).

Hi va haver un petit error informàtic que va fer que es desquadressin alguns classificats/es i van alterar la seva posició. Així doncs, us deixem els enllaços a les diferents classificacions de cada cicle perquè les pugueu consultar:

Ens agradaria també agrair molt sincerament el suport incondicional i la paciència dels pares, mares i familiars que sempre feu costat als infants durant els dies de torneig, però també durant el seu procés de formació i aprenentatge al llarg del curs. Tanmateix, a l’escola Centre d’Estudis Montseny per la seva predisposició, ajuda i entusiasme a l’hora d’organitzar tornejos com aquest. A més de la resta d’escoles que també animen als nens i nenes a participar.

Moltes gràcies a tots i totes, us esperem en les properes!

A continuació us deixem les FOTOS del torneig que es van anar realitzant durant la tarda.

Últimes entrades

Gran Torneig final de curs

Per acabar el curs d’escacs de la millor manera hem decidit organitzar un gran torneig per tots/es...