Gran èxit del Torneig d’escacs Jesuïtes al barri de Gràcia

febr. 14, 2023 | Noticíes Català | 0 comments

Dissabte 11 de febrer de 2023 va tenir lloc el Torneig d’escacs Jesuïtes a l’Auditori de l’Escola Jesuïtes de Gràcia-Kostka.

La jornada va estar tot un èxit, més de 110 nens i nenes d’educació Primària de la Institució Jesuïtes educació, així com d’altres escoles del barri de Gràcia i Guinardó van gaudir d’un matí d’escacs. Durant el matí els infants van jugar, van aprendre, van intercanviar coneixements, van fer noves amistats i van compartir la seva passió pels escacs.

Els guanyadors/es del torneig es van dividir per categories en funció de la seva edat (cicle infantil mitjà i superior) i aquests van ser els següents:

  • Cicle inicial: Lucas Aguilar (1r), Nacho Cornet (2n), Roc Ramírez (3r), Èric Gimeno (4t) i Martí Fíguls (5è).
  • Cicle mitjà: Ruslan Font  (1r), Marc Granda (2n), Eric Arnau (3r), Martí Burgos (4t) i Arnau Martínez-Quintanilla (5è).
  • Cicle superior: Biel Amadoz (1r), Toni Hernández (2n), Joel Hormigó (3r), Ferran Falgà (4t) i Dekel Delgado (5è).

Podeu consultar la resta de la classificació i els resultats de cada ronda en aquest enllaç.

Ens agradaria també agrair molt sincerament el suport incondicional i la paciència dels pares, mares i familiars que sempre feu costat als infants durant els dies de torneig, però també durant el seu procés de formació i aprenentatge al llarg del curs. Tanmateix, a l’escola Kostka per la seva predisposició, ajuda i entusiasme a l’hora d’organitzar tornejos com aquest. A més de la resta d’escoles que també animen als nens i nenes a participar.

Moltes gràcies a tots i totes, us esperem en les properes!

A continuació us deixem les imatges del torneig que es van anar realitzant durant el matí. (Premi en les imatges per a ampliar-les)


Últimes entrades

Gran Torneig final de curs

Per acabar el curs d’escacs de la millor manera hem decidit organitzar un gran torneig per tots/es...