Disfresses i escacs a Casa Granada

febr. 19, 2023 | Noticíes Català | 0 comments

Dissabte vam gaudir novament d’una Trobada d’escacs entre diferents escoles de Catalunya a la Casa de Granada de Barcelona. Les disfresses i els escacs van ser els grans protagonistes el matí. Més de 50 nens i nenes de primària es van engalanar per compartir i divertir-se jugant a escacs.

Com bé sabeu aquestes trobades no son competitives, el que volem és fomentar l’intercanvi de coneixements, aprenentatges i divertiments entre els més menuts. Per això l’important no és la classificació sinó que puguin jugar contra altres nens i nenes, facin noves amistats i s’ho passin bé plegats. En aquestes jornades, el més important no és guanyar sinó aprendre. De totes maneres, en la galeria de fotografies del torneig podreu trobar les classificacions del petit “torneig” dividides per categories; la primera dels infants de 1r i 2n de primària i després la dels nens i nenes de 3r a 6è de primària.

Ens agradaria agrair molt sincerament la predisposició i la il·lusió dels amfitrions de la Casa de Granada de Barcelona, sempre és tot un èxit i un plaer treballar plegats. Tanmateix, com sempre als nens/es i les seves famílies per seguir gaudint dels escacs amb nosaltres, tant com nosaltres amb ells i elles.

Moltes gràcies a tots i totes, us esperem en les properes! A continuació us deixem les fotos del torneig que es van anar realitzant durant el matí. (Premi en les imatges per a ampliar-les)


Últimes entrades

Gran Torneig final de curs

Per acabar el curs d’escacs de la millor manera hem decidit organitzar un gran torneig per tots/es...