Un final de curs immillorable

maig 27, 2024 | Noticíes Català | 0 comments

Dissabte al matí vam poder compartir una gran i emotiva jornada d’escacs per acomiadar el curs on vam gaudir com mai veient tants infants jugant i compartint experiències. Van ser gairebé 750 nens i nenes d’entre 4 i 14 anys jugant a escacs alhora.

És la primera vegada que tants nens i nenes de diferents escoles juguen partides, aprenen dels seus companys i companyes, intercanvien vivències…

El Complex Esportiu de la Mar Bella es va omplir de nens i nenes il·lusionats per poder compartir una jornada d’escacs així amb altres infants. La jornada va ser tot un èxit, nens i nenes des de p5 fins a 1r d’ESO d’arreu de Barcelona i el territori català van jugar, aprendre, intercanviar coneixements, van fer noves amistats i van compartir la seva passió pels escacs.

Estem molt contents i contentes d’haver pogut compartir amb vosaltres una jornada d’escacs com la de dissabte. Vam poder gaudir d’un matí inoblidable en el qual els més petits van ser els màxims protagonistes i campions/es.

En aquests enllaços podreu veure tots els resultats, emparellaments i classificació del torneig:

Ens agradaria agrair molt sincerament la presència de Miguel Illescas compartint els seus coneixements i experiències amb els més menuts, dedicant el seu temps i veterania en el món dels escacs. Tanmateix, al Consell Escolar de l’Esport de Barcelona (CEEB) per voler col·laborar amb nosaltres perquè els màxims protagonistes fossin els nens i nenes i la jornada fos tot un èxit. Com sempre, a tots els pares, mares, familiars i persones que els acompanyeu el seu dia a dia i creixement com a jugadors/es d’escacs i com a persones.

En AQUEST ENLLAÇ podreu trobar les fotografies del torneig.

Últimes entrades

Gran Torneig final de curs

Per acabar el curs d’escacs de la millor manera hem decidit organitzar un gran torneig per tots/es...

Matí d’escacs solidaris

Dissabte ens vam trobar a l'escola Jesuïtes de Gràcia per jugar a escacs per una gran causa, la...