1r Torneig d’escacs del curs – Cicle Inicial (1r i 2n)

des. 21, 2023 | Noticíes Català | 0 comments

El passat diumenge 19 de desembre durant el matí va tenir lloc el 1r torneig del curs 23/24.

La jornada va ser tot un èxit, a partir de les 10 del matí, els infants d’entre 5 i 8 anys van poder gaudir i compartir els escacs amb nens i nenes d’altres escoles i intercanviar coneixements i experiències.

Estem molt contents de poder retrobar-nos un curs més en aquests tornejos educatius i que els infants disfrutin dels escacs i es superin dia rere dia. Per a molts d’ells era el seu primer torneig. Les cares de por i nervis del principi es van anar convertint en somriures i confiança a mida que anava avançant el torneig, feia molt goig veure nens i nenes tan menuts jugant a escacs amb valentia.

Així doncs, donem les gràcies als familiars i acompanyants dels infants per l’enorme paciència i la comprensió, que han donat suport en tot moment durant les rondes i que, de forma molt educada i disciplinada han seguit cadascuna de les nostres indicacions. Gràcies perquè sense vosaltres no hagués estat possible.

Molt agraïts també per la col·laboració de l’escola Xaloc per cedir-nos l’espai i donar suport en tot moment.

Òbviament també felicitem de nou als grans protagonistes, uns nens i nenes valents/es que han entrat a una sala enorme plena d’altres jugadors/es amb decisió i amb la il·lusió. Alguns amb molts nervis al principi però, les ganes i la il·lusió que han demostrat ha aconseguit que tots ens n’oblidéssim i que haguem pogut tornar a gaudir dels ESCACS en majúscula; els escacs competits i compartits de forma sana, innocent i màgica.

En aquest enllaç podreu veure tots els resultats, emparellaments i classificació del torneig: https://chess-results.com/tnr839054.aspx?lan=9&art=1&rd=6

Us esperem en els propers tornejos i trobades!

A continuació us deixem la GALERIA DE FOTOGRAFIES del torneig.

Últimes entrades

Gran Torneig final de curs

Per acabar el curs d’escacs de la millor manera hem decidit organitzar un gran torneig per tots/es...