1r torneig curs 2023/24

oct. 24, 2023 | Noticíes Català | 0 comments

Després d’unes merescudes vacances i un inici de curs intens, estem molt contents de poder anunciar-vos el 1r Torneig del curs 2023/2024.

Aquest torneig tindrà lloc el diumenge 19 de novembre a l’escola Xaloc (Carrer Can Trias, 4, 08902 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona).

És un torneig adreçat a tots aquells infants que realitzen l’activitat d’escacs als centres educatius on treballem per tal que puguin posar en pràctica tot el que van aprenent i comparteixin una divertida jornada amb nens i nenes d’altres escoles. Així doncs, el torneig està adreçat a alumnes d’educació primària (de 1r a 6è) i a 1r d’ESO.

Aquesta vegada hem decidit dividir el torneig en dues franges horàries, coincidint amb les edats dels/les participants. Al matí, de 10 a 13 h aproximadament es durà a terme el torneig per infants de 1r i 2n de Primària. Un cop finalitzat, després de dinar, de 16 a 19 h el de cicle mitjà, superior i els nens/es de ESO.

El format de competició és el mateix que el de la resta de tornejos que hem organitzat; el sistema Swiss Fide d’unes 6/8 rondes amb partides d’uns 15 minuts sense rellotge. Les tres últimes rondes es jugaran amb rellotge els 5 primers taulells de cada cicle.

Hi haurà premis per tots i totes els/les participants; copa pels 7 primers classificats de cada cicle (inicial, mitjà i superior), medalla de participació per tots/es i altres premis i sorpreses.

El cost del torneig és de 15€ i inclou esmorzar o berenar pels participants (en cas de tenir algun tipus d’al·lèrgia o intolerància notificar-ho al formulari d’inscripció).

Els links d’inscripció son els següents:

IMPORTANT: l’últim dia d’inscripció és dijous 16 de novembre a les 23:59. Si el mateix dijous no ens consta el pagament, la plaça quedarà alliberada.

Les places del Torneig són limitades. Per aquest motiu les inscripcions es faran per rigorós ordre d’inscripció (formalitzades un cop pagats els drets). Quan s’hagin exhaurit les places, s’obrirà una llista d’espera –  En cap cas hi haurà devolució dels drets d’inscripció un cop finalitzat el termini del 16 de novembre.

Per qualsevol dubte podeu trucar-nos al 93 453 16 33 (dilluns a dijous de 17:00 a 21:00 h, divendres 10:00 a 13:00 h.) o enviar-nos un correu a escoles@ecade.cat.

A continuació trobareu el cartell del torneig.

Últimes entrades

Gran Torneig final de curs

Per acabar el curs d’escacs de la millor manera hem decidit organitzar un gran torneig per tots/es...